Onze winkel voorraad wordt met de hand bijgewerkt. Bel even of het werkelijk nog op voorraad is als u van ver komt.

Dutch Computer Centre

Een bedrijf die zich richt op de verkoop van computers, hardware en software aan midden- en klein bedrijf, verenigingen, stichtingen alsmede op de particuliere consument.

Als Dutch Computer Centre leveren wij standaard configuratie en/of maatwerk daarnaast losse onderdelen van diverse merken alsmede randapparatuur en aanverwante artikelen.

Al onze standaard systemen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige onderdelen uit de A categorie. Indien gewenst worden deze aangepast naar eigen wens en behoefte. Tevens kunt bij ons terecht voor al uw problemen met hard- en software.

Door de jaren lange ervaring van de technische dienst zijn wij instaat bijna alle problemen binnen een redelijke termijn op te lossen.

Hard- en software.

Betrouwbaarheid, stabiliteit en betaalbaar, wie verlangt dat niet van zijn hardware ?

Helaas berust dit niet altijd op de werkelijkheid bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte computer.
Met de komst van een groot aantal nieuwe merken op de computermarkt is het een stuk moeilijker geworden de bovengenoemde factoren samen te voegen.

Goedkoop is immers niet altijd “goed-koop”

Daar hoeft u bij ons niet over in te zitten. Als Dutch Computer Centre in Bergen op Zoom bieden we u systemen voorzien van kwalitatief hoogwaardige onderdelen uit de A categorie. Indien gewenst worden deze systemen natuurlijk aangepast naar eigen wens en behoefte.